Acum transport gratuit pentru comenzi peste 75 lei.



Salam Milanese cu ierburi aromate, 80 grame
6,52 lei
SPECIALITATE | Salam |
---|---|
Tip Preparare | crud-uscat |
Origine | porc |
Sursa | Porc |
Specific | |
Valori energetice | 2124 kj / 507 kcal / 100 grame produs |
Proteine | 20 grame / 100 grame produs |
Grasimi | 46 grame / 100 grame produs |
din care acizi grasi saturati | 18 grame / 100 grame produs |
Glucide | 2,1 grame / 100 grame produs |
din care zaharuri | 0,5 grame / 100 grame produs |
Fibre | <0,5 grame / 100 grame produs |
Sare | 3,6 grame / 100 grame produs |
Label |
Beneficii
- Produs din carne crud-uscat neafumat
- Fără E-uri
- Fără nitrit de sodiu adăugat
- Fără coloranţi
- Fără conservanţi
- Fără potenţiatori de gust (monoglutamat de sodiu) adăugați
- Condimente naturale
- Produs maturat lent
- Termen de valabilitate 120 de zile
- Calibrat la 80 de grame
- Produs ambalat în vid (pungă cu deschidere ușoară)
- Condiții de depozitare: +4º … +12ºC
- Produs fabricat în România
Ingrediente:
Carne de porc 100% origine UE, sare, condimente naturale (piper alb, piper negru, usturoi, nucșoară, coriandru, ienibahar), zaharuri (maltodextrină, dextroză), aromă, sfeclă roșie deshidratată, ierburi aromate 0.07% (rozmarin, busuioc, maioran, oregano, pătrunjel, cimbru, fenicul), cultură starter.
Produsul poate să conțină urme de: soia, muștar, susan, fistic, gluten, pește, lactoză, țelină, ouă.
Pentru 100 g de produs finit se prelucrează 144 g carne.
Maltodextrina și dextroza sunt zaharuri necesare în procesul de maturare al produselor din carne. Aromele folosite nu sunt aditivi alimentari, sunt substanțe care personalizează gustul produsului. Cultura starter reprezintă culturi de microorganisme care realizează maturarea carnii.