Salam Milanese cu ierburi aromate, 80 grame

10,88 lei

Stoc epuizat

Compoziție
SPECIALITATE

Salam

Tip Preparare

crud-uscat

Origine

porc

Sursa

Porc

Specific

Valori energetice

2124 kj / 507 kcal / 100 grame produs

Proteine

20 grame / 100 grame produs

Grasimi

46 grame / 100 grame produs

din care acizi grasi saturati

18 grame / 100 grame produs

Glucide

2,1 grame / 100 grame produs

din care zaharuri

0,5 grame / 100 grame produs

Fibre

<0,5 grame / 100 grame produs

Sare

3,6 grame / 100 grame produs

Label

Beneficii

  • Produs din carne crud-uscat neafumat
  • Fără E-uri
  • Fără nitrit de sodiu adăugat
  • Fără coloranţi
  • Fără conservanţi
  • Fără potenţiatori de gust (monoglutamat de sodiu) adăugați
  • Condimente naturale
  • Produs maturat lent
  • Termen de valabilitate 120 de zile
  • Calibrat la 80 de grame
  • Produs ambalat în vid (pungă cu deschidere ușoară)
  • Condiții de depozitare: +4º … +12ºC
  • Produs fabricat în România

Ingrediente:

Carne de porc 100% origine UE, sare, condimente naturale (piper alb, piper negru, usturoi, nucșoară, coriandru, ienibahar), zaharuri (maltodextrină, dextroză), aromă, sfeclă roșie deshidratată, ierburi aromate 0.07% (rozmarin, busuioc, maioran, oregano, pătrunjel, cimbru, fenicul), cultură starter.
Produsul poate să conțină urme de: soia, muștar, susan, fistic, gluten, pește, lactoză, țelină, ouă.
Pentru 100 g de produs finit se prelucrează 144 g carne.
Maltodextrina și dextroza sunt zaharuri necesare în procesul de maturare al produselor din carne. Aromele folosite nu sunt aditivi alimentari, sunt substanțe care personalizează gustul produsului. Cultura starter reprezintă culturi de microorganisme care realizează maturarea carnii.