Salam Bio (Eco) cu boia dulce si ienibahar, 70 grame

Ce lipsea dintr-o colecție de preparate delicioase, cu tematică specifică? O rețetă inspirată din cultura culinară maghiară, perfectă pentru un condiment inedit: ienibaharul. Gustul picant și aromat cu note de cuișoare și scorțișoară este completat perfect de boiaua dulce, transformând acest salam într-un vis împlinit pentru fiecare gurmand.

9,99 lei

Stoc epuizat

Compoziție
SPECIALITATE

Salam

Tip Preparare

crud-uscat

Origine

porc

Sursa

Porc

Specific

Label

Valori energetice

2256,8kj/538,6kcal

Proteine

21 grame

Grasimi

46 grame

Acizi grasi saturati

19 grame

Glucide

8,4 grame

Zaharuri

1,5 grame

Fibre

2,4 grame

Sare

3,4 grame

Beneficii

  • Produs din carne crud-uscat, afumat cu fum rece de fag
  • Fără E-uri
  • Fără nitrit de sodiu adăugat
  • Fără coloranţi
  • Fără conservanţi
  • Fără potenţiatori de gust (monoglutamat de sodiu) adăugați
  • Termen de valabilitate 120 de zile
  • Calibrat la 70 de grame
  • Produs ambalat în vid (pungă cu deschidere ușoară)
  • Condiții de depozitare: +4º … +12ºC
  • Produs fabricat în România

Ingrediente

Carne de porc 100% origine UE*, sare, condimente naturale (boia dulce 1,5%, usturoi, boia iute, piper negru, chimen, ienibahar 0,07%)*, zaharuri (maltodextrină, dextroză)*, sfeclă roșie deshidratată*, cultură starter.
* din agricultură ecologică controlată.
Produsul poate sa conțină urme de: soia, muștar, susan, fistic, gluten, pește, lactoză, țelină, ouă.
Maltodextrina și dextroza sunt zaharuri necesare în procesul de maturare al produselor din carne crud-uscate.
Pentru 100 g produs finit se prelucrează 149 g carne.