Acum, transport gratuit pentru comenzi peste 75 lei.




Salam Bio (Eco) cu boia dulce si ienibahar, 70 grame
Originar din Jamaica, ienibaharul are o aromă puternică, picantă și piperată, cu note de scorțișoară și cuișoare. Asortat unei cu o carni bune, cu o cantitate exact cât trebuie de boia dulce, fiecare mușcătură din acest preparat te va face să te simți ca într-o vacanță exotică.
9,99 lei
SPECIALITATE | Salam |
---|---|
Tip Preparare | crud-uscat |
Origine | porc |
Sursa | Porc |
Specific | |
Label | |
Valori energetice | 2256,8kj/538,6kcal |
Proteine | 21 grame |
Grasimi | 46 grame |
Acizi grasi saturati | 19 grame |
Glucide | 8,4 grame |
Zaharuri | 1,5 grame |
Fibre | 2,4 grame |
Sare | 3,4 grame |
Beneficii
- Produs din carne crud-uscat, afumat cu fum rece de fag
- Fără E-uri
- Fără nitrit de sodiu adăugat
- Fără coloranţi
- Fără conservanţi
- Fără potenţiatori de gust (monoglutamat de sodiu) adăugați
- Termen de valabilitate 120 de zile
- Calibrat la 70 de grame
- Produs ambalat în vid (pungă cu deschidere ușoară)
- Condiții de depozitare: +4º … +12ºC
- Produs fabricat în România
Ingrediente
Carne de porc 100% origine UE*, sare, condimente naturale (boia dulce 1,5%, usturoi, boia iute, piper negru, chimen, ienibahar 0,07%)*, zaharuri (maltodextrină, dextroză)*, sfeclă roșie deshidratată*, cultură starter.
* din agricultură ecologică controlată.
Produsul poate sa conțină urme de: soia, muștar, susan, fistic, gluten, pește, lactoză, țelină, ouă.
Maltodextrina și dextroza sunt zaharuri necesare în procesul de maturare al produselor din carne crud-uscate.
Pentru 100 g produs finit se prelucrează 149 g carne.