Blog
4 idei de mic dejun sănătos, bio și fără E-uri, pentru întreaga familie
Mâncarea sănătoasă este rețeta fără secrete a unui trai lung și fericit. Știm asta deja, dar în același timp, în ritmul vieții moderne, mesele noastre au uneori de suferit și ajungem să sărim peste micul dejun.
De ce să consumi mezeluri din carne de vânat fără E-uri
Te interesează să ai o dietă cât mai diversificată și sănătoasă sau pur și simplu îți place să încerci noi specialități culinare? Atât timp cât nu te dai înapoi de la consumul de carne, avem cu siguranță ce să povestim în continuare. Vrem să îți vorbim, în cele ce urmează, despre una dintre cele mai gustoase cărnuri – carnea de vânat.
Beneficiile cărnii de mistreț pentru o dietă alimentară sănătoasă
Timp de secole, carnea de mistreț a reprezentat o delicatesă consumată cu precădere de către clasa înstărită. În ziua de azi, acest tip de carne de vânat este disponibilă și pentru consumatorul de rând care o poate achiziționa cu ușurință din magazine și se poate bucura de gustul inedit al acestui aliment, dar și de beneficiile sale nutriționale.
De ce sunt mai mari prețurile la produsele eco/bio față de cele ale mezelurilor standard?
Nivelul prețului produselor bio/eco este influențat direct de costurile mai mari la producție pe care le au aceste produse, de prețurile mari la materia primă necesară producției, dar și de alți factori care țin de siguranța și calitatea alimentelor. Ți-am pregătit un articol în care îți explicăm motivele pentru care producția alimentelor bio/eco sau a celor fără E-uri este mai costisitoare decât manufactura produselor convenționale.
6 idei de cadouri de Crăciun pentru gurmanzi
Gurmanzii sunt acei oameni care privesc mâncarea ca operă de artă și nu fac rabat de la nimic. Azi avem pentru tine șase idei de cadouri de Crăciun pentru gurmanzi care pot satisface și cele mai pretențioase gusturi și preferințe într-ale gastronomiei.
5 beneficii ale cărnii de prepeliță, care te vor convinge să o încerci
Carnea de prepeliță este una dintre cele mai fine și apreciate în gastronomia internațională. Această carne are un gust dulce și o textură delicată, făcând-o o alternativă dietetică pentru cei care vor să prevină boli precum obezitatea sau diabetul. În plus, o carne săracă în colesterol dar bogată în minerale previne bolile cardio-vasculare și alte afecțiuni.