Pastramă cu înveliș de ierburi aromate, 80 grame

7,49 lei

Compoziție
Specific

Label

Beneficii

  • Produs din carne afumat uscat, afumat cu fum rece de fag
  • Fără E-uri
  • Fără nitrit de sodiu adăugat
  • Fără coloranţi
  • Fără conservanţi
  • Fără potenţiatori de gust (monoglutamat de sodiu) adăugați
  • Condimente naturale
  • Produs maturat lent
  • Termen de valabilitate 120 de zile
  • Calibrat la 80 de grame
  • Produs ambalat în vid (pungă cu deschidere ușoară)
  • Condiții de depozitare: +4º … +12ºC
  • Produs fabricat în România

Ingrediente:

Pastramă porc 98% (pulpă de porc 100% origine UE, sare, zaharuri (maltodextrină, dextroză), sfeclă roșie deshidratată, aromă, cultură starter); înveliș de ierburi aromate 2% (ierburi aromate: rozmarin, busuioc, maioran, oregano, pătrunjel, cimbru, fenicul; gelatină porc).
Produsul poate să conțină urme de: soia, muștar, susan, fistic, gluten, pește, lactoză, țelină, ouă.
Pentru 100 g de produs finit se prelucrează 146 g pulpă porc.
Maltodextrina și dextroza sunt zaharuri necesare în procesul de maturare al produselor din carne. Aromele folosite nu sunt aditivi alimentari, sunt substanțe care personalizează gustul produsului. Cultura starter reprezintă culturi de microorganisme care realizează maturarea carnii. Gelatina de porc se folosește pentru aplicarea învelișului de ierburi aromate.