Acum transport gratuit pentru comenzi peste 75 lei.



Salam cu carne de cerb, 80 grame
Din carnea cea mai bună de cerb sălbatic e obligatoriu să iasă un salam de savurat pe-ndelete. Petrecut prin boabe de muștar și alte mirodenii care mai de care, se taie o bucată măsurată după poftă, se pune pe o bucată de pâine rumenă și se mestecă încet.
9,89 lei
Stoc epuizat
SPECIALITATE | Salam |
---|---|
Tip Preparare | crud-uscat |
Origine | cerb |
Sursa | Vanat |
Label | |
Valori energetice | 1837,3 kj / 438,5 kcal |
Proteine | 23 grame |
Grasimi | 36 grame |
Acizi grasi saturati | 15 grame |
Glucide | 3 grame |
Zaharuri | 1.2 grame |
Fibre | 1.1 grame |
Sare | 3.1 grame |
Beneficii
- Produs din carne crud-uscat, afumat cu fum rece de fag
- Fără E-uri
- Fără nitrit de sodiu adăugat
- Fără coloranţi
- Fără conservanţi
- Fără potenţiatori de gust (monoglutamat de sodiu) adăugați
- Termen de valabilitate 120 de zile
- Calibrat la 80 de grame
- Produs ambalat în vid (pungă cu deschidere ușoară)
- Condiții de depozitare: +4º … +12ºC
- Produs fabricat în România
Ingrediente
Salam 97% (carne de cerb 51,6% origine UE, carne de porc 27,4% origine UE, slănină 19%, carne de vită 2%, sare, zaharuri: dextroză, maltodextrină; condimente, pudră din suc de mangold, pudră de acerola, pudră din suc de morcov, cultură starter), înveliș 3% (gelatină de porc și condimente: muștar, ardei verde și roșu deshidratat, chimen). Alergeni: muștar.
Produsul poate să conțină urme de: soia, susan, fistic, gluten, pește, lactoză, țelină, ouă.
Pentru 100 g de produs finit se prelucrează 119 g carne și 27 g slănină.