Salam cu carne de cerb, 80 grame

Din carnea cea mai bună de cerb sălbatic e obligatoriu să iasă un salam de savurat pe-ndelete. Petrecut prin boabe de muștar și alte mirodenii care mai de care, se taie o bucată măsurată după poftă, se pune pe o bucată de pâine rumenă și se mestecă încet.

8,99 lei

Compoziție
SPECIALITATE

Salam

Tip Preparare

crud-uscat

Origine

cerb

Sursa

Vanat

Label

Valori energetice

1837,3 kj / 438,5 kcal

Proteine

23 grame

Grasimi

36 grame

Acizi grasi saturati

15 grame

Glucide

3 grame

Zaharuri

1.2 grame

Fibre

1.1 grame

Sare

3.1 grame

Beneficii

  • Produs din carne crud-uscat, afumat cu fum rece de fag
  • Fără E-uri
  • Fără nitrit de sodiu adăugat
  • Fără coloranţi
  • Fără conservanţi
  • Fără potenţiatori de gust (monoglutamat de sodiu) adăugați
  • Termen de valabilitate 120 de zile
  • Calibrat la 80 de grame
  • Produs ambalat în vid (pungă cu deschidere ușoară)
  • Condiții de depozitare: +4º … +12ºC
  • Produs fabricat în România

Ingrediente

Salam 97% (carne de cerb 51,6% origine UE, carne de porc 27,4% origine UE, slănină 19%, carne de vită 2%, sare, zaharuri: dextroză, maltodextrină; condimente, pudră din suc de mangold, pudră de acerola, pudră din suc de morcov, cultură starter), înveliș 3% (gelatină de porc și condimente: muștar, ardei verde și roșu deshidratat, chimen). Alergeni: muștar.
Produsul poate să conțină urme de: soia, susan, fistic, gluten, pește, lactoză, țelină, ouă.
Pentru 100 g de produs finit se prelucrează 119 g carne și 27 g slănină.