Cotlet Bio (Eco) de porc, 70 grame

Atent selecționat, dar și mai atent condimentat, cotletul eco de porc este o încântare a simțurilor, atât vizual și olfactiv, spectacolul suprem revenindu-i simțului gustativ. Un preparat care nu poate fi uitat!

16,99 lei

Compoziție
SPECIALITATE

Cotlet porc

Tip Preparare

crud-uscat

Origine

porc

Sursa

Porc

Specific

Label

Valori energetice

649,9kj/155,1kcal

Proteine

32 grame

Grasimi

2 grame

Acizi grasi saturati

<0.5 grame

Glucide

1.8 grame

Zaharuri

0.5 grame

Fibre

<0.5 grame

Sare

3.2 grame

Beneficii

  • Produs din carne afumat uscat; afumat cu fum natural din rumegus de fag
  • Fără E-uri
  • Fără nitrit de sodiu adăugat
  • Fără coloranţi
  • Fără conservanţi
  • Fără potenţiatori de gust (monoglutamat de sodiu) adăugați
  • Termen de valabilitate 120 de zile
  • Calibrat la 70 de grame
  • Produs ambalat în vid (pungă cu deschidere ușoară)
  • Condiții de depozitare: +4º … +12ºC
  • Produs fabricat în România

Ingrediente

Cotlet de porc fără os 100% origine UE*, sare, condimente naturale (piper negru, piper alb, usturoi, fenicul, ienibahar)*, zaharuri (maltodextrină, dextroză)*, cultură starter. * din agricultură ecologică controlată.
Produsul poate să conțină urme de: soia, muștar, susan, fistic, gluten, pește, lactoză, țelină, ouă.
Maltodextrina și dextroza sunt zaharuri necesare în procesul de maturare al produselor din carne.
Pentru 100 g de produs finit se prelucreaza 153 g carne.